Eurocon toppic

Hovedmenu

Sprogvalg: dansk Language selection: English Eurocon 2007 logo
Olav M.J. Christiansen - Formand

Olav har været aktiv i fandom siden midt i halvfemserne da han flyttede fra Jylland til København. Han har før det været aktiv i andre foreninger, både som formand, redaktør m.m.

Var med på det praktiske hold omkring afholdelsen af Fabula 96.

Har i to år redigeret Science Fiction Cirklens medlemsblade Novum.

Olav var initiativtager og medstifter af foreningen Fantastik i 2003. Har endvidere været formand for foreningen indtil 2006.

Var hovedansvarlig for afholdelse af de to danske festivaller Fantasticon 2004 og Fantasticon 2005. Var endvidere vært for afholdelse af den allerførste fællesnordiske kongres Snorfcon I i 2004 og er idag medlem af den nuværende Snorfcon bestyrelse.

Olav har i flere år været medlem af skrivegruppen og fået nogle få noveller publiceret i Novum.

Han arbejder til daglig som selvstændig IT-konsulent igennem firmaet Jydholm IT Aps hvor han er eneejer. Olav er endvidere medlem af National Space Society og håber på en dag at komme ud i rummet.

Carl-Eddy Skovgaard - Kasserer

Carl-Eddy har været formand for Science Fiction Cirklen (SFC) igennem de sidste mange år (mindst 10).

Carl-eddy har været med til at organisere og afholde de tre store science fiction-festivaller afholdt af SFC i hhvs. 1977, 1980 og 1996.

Carl-Eddy har også været involveret i de fleste danske cons (Dancon) i de sidste 25 år.

Carl-Eddy har elsket science fiction siden barndommen, og siden 1975 har han haft stærk tilknytning til den danske forening SFC, og været i dens bestyrelse siden 1977.

Knud Larn - Programkoordinator

Født 1965 i København, Danmark. Litteraturkritiker & oversætter (engelsk-dansk / dansk-engelsk ; tysk-dansk / dansk-tysk). Skriver for danske og udenlandske genremagasiner og fanzines. Medlem af det internationale akademiske netværk Science Fiction Research Association. Udgiver det danske fanzine SCIENCE FICTION og bestyrer webportalen www.sfindex.dk. Bestyrelsesmedlem af Science Fiction Cirklen, Danmarks ældste science fiction organisation (fra 1974). Blogger på www.flyvefisken.blogspot.com. Samler danske og udenlandske science fiction magasiner, pulps og fanzines. Email: knudlarnhotmail.com.

Jesper Andersen - Systemadministrator

Født 1975. Har været aktiv i science fiction og fantasy fandom i ca. 5 år. Har forinden da været medlem af forskellige spil-foreninger samt SFC (Science Fiction Cirklen). Har siddet i bestyrelsen for flere foreninger og er medstifter af Fantastik. Har arrangeret flere game-cons samt Fantasticon i 2004 og 2005.

Andre

Ulrik Kristiansen - PR, kunstudstilling
Thomas Winther - Filmprogram, web
Lea Thume - Green Room, PR, Æresgæster
Flemming R.P. Rasch - Novellekonkurrence
Klaus Æ. Mogensen - Antologi
Casper Jensen - Maskerade, Manga/Anime
Rasmus Wichmann - Maskerade, PR
Jesper Rugård Jensen - Overnatning, turistguides