Eurocon toppic

Hovedmenu

Sprogvalg: dansk Language selection: English Eurocon 2007 logo

Eurocon 2007 nyhedsbrev nr. 7.

Velkommen til Eurocon 2007 nyhedsbrev nr. 7.

Velkommen til Eurocon 2007 nyhedsbrev nr. 7.

Dette er det absolut sidste nyhedsbrev der bliver udsendt, idet festivalen går i gang om ganske få dage. Idag er vi lidt kortfattede fordi vi alle har ret travlt med at få de sidste ender til at nå sammen. Hvis man mangler svar fra os på en mail eller lignende, så skyldes det ganske enkelt travlhed, fordi vi kort fortalt er alt for få mennesker til for mange jobs.

ONLINE TILMELDINGER

Tilmeldinger til receptionen og banketten er nu lukket. Der kan ikke tilmeldes flere. Deltagere får direkte besked om hvordan billetter afhentes. Resten af tilmeldingene lukkes nu også, og man henvises til festivalen i stedet. Det samme gælder Eurocon-priserne.

PROGRAMMET

Der kommer til at ske ændringer helt frem til arrangementet. Der bliver udleveret et program på stedet, så det ikke er nødvendigt at printe det på forhånd.

Vi kan fremhæve at kigge på hjemmesiden for at få et overblik. Brug f.eks. kategoriopdelingen på program-siden.

KUNSTUDSTILLING

Der er nu også kommet en mindre kunstudstillingsside:
http://www.eurocon2007.dk/program/Kunstudstilling/

LUFTHAVNSSERVICE

Vi har forsøgt at tilbyde en lufthavnsservice for udenlandske gæster. Denne service har vist sig at være meget populær, så hvis du kunne tænke dig at hjælpe udenlandske gæster med at finde vej fra lufthavnen til deres hotel eller til Valby Kulturhus, så kontakt os snarest da vi stadig mangler folk.

MUSIK PÅ EUROCON 2007

Det er vores store glæde at kunne fortælle at vi nu har fået en aftale i stand med den danske musikgruppe Press Play On Tape, som vil komme og spille for os lørdag aften efter bl.a. prisuddelingerne.

BØGER

Man kan nu på vores hjemmeside læse lidt om de bøger, der bliver udgivet i forbindelse med Eurocon 2007, nærmere bestemt antologien og bogen med æresgæsterne.

GRATIS S-TOG OM SØNDAGEN I KØBENHAVN

Fra DSB:

"Kør gratis den 23. september

I anledning af at den nye S-togskøreplan træder i kraft søndag den 23. september, kan alle køre gratis med S-toget denne dag.
»Med den nye køreplan kommer vi til at køre oftere, og alle S-togs kunder skal have lov til at prøve den nye køreplan af - kvit og frit,« siger Gert Frost, konstitueret adm. direktør i S-tog.

Den gratis kørsel gælder kun S-tog. Skal man videre med bus, Metro, Lokalbaner eller andre DSB-tog, så skal man stadig have billet til den del af rejsen. Rejser man f.eks. til København og videre med bus, så skal man kun have billet til de zoner bussen kører igennem (f.eks. zone 1 og 2). Kører man f.eks. med S-toget gennem 2 zoner, og videre gennem 1 zone med bus, så skal man betale for to zoner i bussen.

Kunder, der i forvejen har billet til S-toget den dag, f.eks. periodekort, DSB-billet (med mulighed for videre rejse med S-toget), Pensionistkort, SU-kort eller lign., får ikke kompensation."

MØDESTED TORSDAG AFTEN

Vores billetsalg åbner torsdag eftermiddag og vil være åben fra 15 til 20 den dag. Samme aften begynder vi at sætte Eurocon 2007 op. Hvis man er i nærheden af Valby og savner et mødested hvor andre fans vil være til stede kan vi anbefale at kigge forbi Café Ciré på Valby Langgade, hvor foreningen Fantastik holder caféaften. Det er fra kl. 19 og er ca. ti minutters gang fra Valby Kulturhus.

AFBUD

Med et så stort program og mange navne, kan det ikke undgås at der kommer afbud i sidste øjeblik. Programmet bliver derfor - som sagt tidligere - løbende opdateret. Desværre har Holger Bech Nielsen meldt afbud til videnskabssporet, da han ikke har været i stand til at nå hjem fra udlandet.
Vi beklager meget.

Med venlig hilsen

Eurocon 2007