Eurocon toppic

Hovedmenu

Sprogvalg: dansk Language selection: English Eurocon 2007 logo

Star Wars på Eurocon

Star Wars på Eurocon
Star Wars punkter på programmet

Der er en række programpunkter på programmet der vil have interesse for Star Wars fans. Disse punkter er beskrevet herunder.

Alle tidspunkter er med forbehold for ændringer­

DM i Star Wars
Kom deltag mod og med Danmarks klogeste Star Wars fans i en dyst på viden om filmene, bøgerne og hele Star Wars universet. Der er mulighed for tilmelding på selve Eurocon. Du er selvfølgelig også velkommen som tilskuer.
De indledende runder finder sted fredag mellem 17.00 og 19.00. De bedste herfra går videre til finalen som finder sted søndag mellem 16.00 og 18.00.

Star Wars 501st - Hvorfor gør de det?
Fredag 19.00-20.00
501st er en legion af Stormtroppers. Hør om hvordan der er at have uniform på, og om hvordan uniformerne er lavet.

At samle på dansk Star Wars materiale
Søndag 10.00-11.00
Henrik W. Rasmussen fortæller om dansk Star Wars merchandise og det at være samler i et lille land. Hvad er at betragte, som dansk Star Wars merchgandise. Hør om de berygtede Kig, Lyt og Læs bøger/bånd, Marvel Tegneserier, legetøjskatalog og andre daske Star Wars sager. Hør også om hvordan det er, at være samler i et lille land med de fordele og ulemper, der er forbundet hermed.

Collecting Star Wars Merchandise
Søndag 11.00-12.00
Henrik W. Rasmussen fortæller om de gamle figurer fra Kenner, hvor og hvor når de blev udgivet, variationer og meget mere. Hør også om figurer fremstillet på licens i Japan, Mexico, Argentina og Bracilien og hvad der adskiller disse figurer fra standard figurerne. Hør hvorfor figurer er så populære, hvordan man som ny samler starter op og hvilke faldgupper man skal passe på. (på engelsk)

Star Wars før of nu
Søndag 15.00-16.00
ved Erik H Swiatek

Star Wars fanfilm

Af de mange fan film der er blevet lavet tager rigtigt mange udgangspunkt i Star wars universet. Vi har derfor samlet et lille udsnit af disse og viser dem her.

Vi viser bl.a. den nye film Not 2B Toyed With

Sprog: Englesk
Tidspunkt: Søndag 13.00-17.00