Eurocon toppic

Hovedmenu

Sprogvalg: dansk Language selection: English Eurocon 2007 logo
Novellekonkurrence

I forbindelse med Eurocon 2007 vil der blive afholdt en novellekonkurrence. Af hensyn til udenlandske gæster vil den være på engelsk.

Vinderne bliver annonceret på Eurocon 2007. Det er ikke nødvendigt at være medlem af Eurocon 2007 eller at være fysisk til stede for at være med i konkurrencen.

Historien skal være på 2007 ord eller færre og være på engelsk. Det skal være science fiction eller en anden fantastisk genre. Deadline for konkurrencen er 1. august 2007.

Kun ét bidrag per deltager. Historier der allerede har været offentliggjorte bliver ikke accepterede. Eurocon 2007 får retten til at udgive alle de deltagende historier én gang indenfor et år. Offentliggørelse på internet vil kun ske med forfatterens accept.

Præmierne vil blive annonceret senere.

Vær opmærksom på at 2007 ord er væsentligt mindre end det meste kortfiktion, og at du gerne må aflevere en meget kort historie på 500 eller færre ord eller poesi hvis du har lyst til det.

Send din historie via e-mail til shortstoryeurocon2007.dk. Txt eller rtf foretrækkes. Formattering kan blive fjernet før dommernes evaluering. Opgiv fuld navn og adresse.

Send dine spørgsmål om konkurrencen til Flemming R.P. Rasch på
shortstoryflasch.dk.

NOFF

Nordisk Fan Fond har travlt i år. Således har Danmark for første gang valgt en NoFF'er, nemlig Tue Sørensen, som om få uger bliver sendt til Finncon for at repræsentere dansk fandom og Eurocon 2007.

Samtidig er 2007 også året hvor Danmark får besøg af hele to NoFF'ere på én gang. Fra Finland har Pasi Karppanen valgt at tage til Danmark, og vi glæder os til at se Pasi på Eurocon 2007. Fra Sverige får vi besøg af enten Johan Jönsson eller Ylva Spångberg, som er de to finalister i NoFF Sverige. Som
noget nyt kan danske science fiction fans også være med i afstemningen. Læs mere på
http://sfweb.dang.se/a/2007/04/noff-race-till-eurocon-i-kpenhamn.html

Hjemmesiden opdateret

Der er sket en del opdateringer på vores website siden sidst, og om meget kort tid vil vi gå over til et automatisk system - et Content Management System (CMS) - i stedet for de manuelle html-sider vi har nu. Det betyder at vi hurtigere og lettere kan lave opdateringer. Har du ændringer kan du stadig skrive til webmastereurocon2007.dk

Eurocon 2009

På Eurocon 2007 skal vi bl.a. stemme om hvor Eurocon skal finde sted i 2009.

Vi har for nylig fået en henvendelse fra Finland der oplyser at de vil lave et officielt bud på Eurocon 2007. Eemeli Aro (som sammen med Jukka Halme og Topi Toosi udgør Finncon 2009-bestyrelsen) skriver bl.a. følgende:

"Jeg er sikker på at Finncon 2009 bliver den største SF-fandom begivenhed i Europa i 2009 så vel som den mest internationale Finncon nogensinde. Fra og med dette års Eurocon vil vi forsøge at gøre mere opmærksomme på os selv rundt om på kontinentet da vi har på fornemmelsen at folk ikke rigtig tror på vores deltagerantal (mindst 6000 sidste år).

Som altid er medlemskab af Finncon gratis."

Mere information senere omkring det finske bud.

Foruden Finland mener vi også at vide at Ungarn kunne finde på at byde på 2009 da de sidste år tabte til Rusland (for buddet på Eurocon 2008) og kunne finde på at byde igen. Nogen der har hørt fra Ungarn?

Italien ville have budt sidste år i Kiev, men besluttede sig til at vente i mindst et år. Vi ved ikke om de rent faktisk byder i år, men vil gerne høre en bekræftelse om dette, så vi håber de kontakter os snart.

Hvis man vil byde på Eurocon 2009 kontaktes ESFS på adressen: contact_esfsesfs.info

Sponsorer - deadline for plakat

Hvis du gerne vil være sponsor for Eurocon 2007, så er det nu du skal gøre noget ved det. Vi har virkelig brug for flere sponsorer, og hvis du kan nå det inden den 15. juli kan du også nå at få dit logo på den officielle plakat. Alt andet lige bliver alle sponsorer vist på vores hjemmeside fra den dag hvor man har sagt ja, så jo tidligere des bedre. Kontakt os på sponsoreurocon2007.dk for at høre nærmere.

Antologi

Den europæiske originalantologi skrider fremad. Vi har nu bidrag fra mindst følgende lande: Sverige, Danmark, Holland, Belgien, Finland, Spanien. Hvis dit eget land endnu ikke er på listen skulle du måske læse om reglerne på vores hjemmeside www.eurocon2007.dk eller tage kontakt til redaktøren på anthologyeurocon2007.dk. Den officielle deadline er faktisk lige overskredet, så vær hurtig og kontakt redaktøren nu!

Maskerade

Det er vores store glæde og fornøjelse at fortælle at der bliver en maskerade på Eurocon 2007. Detaljerne er der ved at blive arbejdet på lige nu, men vi kan allerede nu sige at det bliver med præmier og i flere forskellige kategorier - og det bliver rigtig sjovt. Hold øje med hjemmesiden!

Eurocon Awards

Vær opmærksom på at vi nu nærmer os deadline for nomineringer til Eurocon Award. Send os dine forslag til nomineringer senest 21. juli. Læs mere om Eurocon Awards på ESFS hjemmesiden: http://www.esfs.info/esfs-awards-2000.html

Send detaljer om dine nomineringer inkl. links og beskrivelser til følgende e-mail adresse: nominationsesfs.info som beskrevet i nyhedsbrev nr. 3.

Program

Det endelige program vil først blive offentliggjort lige før festivalen begynder. Men på hjemmesiden er der nu et overblik over det der er på plads allerede nu. Bemærk at der kører 8 samtidige aktiviteter OG udstillinger og salgsstande i hele de tre døgn. Bemærk også at såvel banketbilletter og billetter til de lukkede VIP møder - Round Table - som vi sælger inden festivalen begynder - kræver at man HAR tilmeldt sig festivalen forinden - ellers kan man ikke købe disse særlige billetter. Billetterne tilbydes FØRST dem i medlemskartoteket, først derefter vil evt restpladser kunne købes samtidig med tilmelding. Vi forventer de bliver meget hurtigt udsolgt, specielt møderne med Anne McCaffrey og de andre Guest of Honors, samt vores fantastiske Lørdagsbanket med god mad, taler og overraskelser - så husk at melde dig ind i god tid.

Tilmeldingsformularer til de forskellige ting vil være tilgængelige på nettet senere, og vil blive annonceret i et kommende nyhedsbrev.

Eurocon 2007 har nu over 200 forhåndstilmeldte medlemmer, og tallet stiger dag for dag. Husk at den 1. august er sidste chance for forhåndstilmelding til den billige pris. Derefter kan man kun købe dagsbilletter.

Husk hvis du vil i kontakt med os at det bedste er at bruge de kontaktadresser vi har skrevet på hjemmesiden. Så kommer du i kontakt med de rigtige personer med det samme.

Med venlig hilsen

Eurocon 2007